Jaarwisseling

Op het net sinds 1-1-2007, 12:48 uur

Na heerlijk bij opa op zijn verjaardag te zijn geweest hebben we oudejaarsavond thuis doorgebracht. De jongens zijn wat later naar bed gegaan. Tosca kon niet slapen van alle knallen en ik ben veel boven geweest om haar uiteindelijk beneden op schoot te houden. Erik heeft de hele avond op de wc doorgebracht.
Om 12 uur waren we allemaal bij elkaar. Het enigste wat Ocki wou weten was of hij wat gewonnen had in de loterij. Daarna wou hij weer naar bed. Tosca en Pjotr hebben genoten van het siervuurwerk. Pjotr was het er dan ook niet mee eens dat hij om 01.00 uur weer naar bed moest. Gelukkig ging het hard regenen en was er geen vuurwerk meer. Hierdoor kon Tosca en Pjotr weer in slaap vallen.
Weer beneden trof ik Erik in onrustige staat aan. Hij had nu zoveel pijn dat hij niet meer kon lopen/zitten/staan en hij plastte bloed. De dokter wou hem graag even zien. Gelukkig kon Erna met hem meerijden. Een flinke blaasontsteking en aan de AB. Volgens Erik was dit de eerste nieuwjaarsdag in 20 jaar dat hij geen kater ’s ochtends had.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

Hebben ze nog wat gewonnen dan? Wij 10 euro.

 

Van 8-1-2007, 19:32u
 2 
Erna:

Het was een raar begin van het nieuwe jaar,
midden in de nacht in een huisartsenpost zitten te wachten op de huisarts die pas na bijna een uur kwam ,ik had erg met Erik te doen die het bijna niet uithield van de pijn en ook niet kon zitten ,ik hoop dat het nieuwe jaar voor de rest goede dingen mag brengen, vooral gezondheid.

 

Van 9-1-2007, 13:18u
 3 
marike:

Erik had een blaasontsteking, jij nu een oorontsteking, hoe verhoudt zich dat met elkaar?? 😉

 

Van 9-1-2007, 23:35u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie