Kerstwandeling

Op het net sinds 26-12-2006, 16:49 uur

 

Kerstwandeling.jpg

Pjotr is erg gek op wandelen. Gelukkig neemt opa hem wel eens mee voor een 5 kilometer. Vanmiddag ook, een kerstwandeling. En dan wandel je natuurlijk niet alleen op de paden maar ook ernaast, of over een waterbrug.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopa:

Het is een leuke tocht geweest. Eerst naar de watermolen in Haaksbergen en daarna langs het fietspad van afgezaagde bomen de jaarringen tellen. Pjotr had elke keer meer dan zijn opa. Het toppunt van de wandeling was deze waterloop die gelukkig droog stond. Dat was een uitdaging die Pjotr niet liet lopen en aan de andere kant stond een beeld van oud ijzer met een bankschroef als hoofd. We hebben genoten.

 

Van 28-12-2006, 22:43u
 2 
Erna:

leuk hoor en spannend!

 

Van 30-12-2006, 16:08u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie