Noordpoolgym

Op het net sinds 19-12-2006, 23:47 uur

 

pjotr_op_de_gletsjer.jpg

Omdat ik apekooi zo leuk vind (niet dus) heb ik voor vandaag een andere soort les bedacht. Vandaag kregen ook mijn jongens; noordpoolgym. Ze mochten klimmen op de gletsjer,de arreslee trekken, ijsschots duwen, sneeuwberg beklimmen en de favoriet van

kerstbal_slingeren.jpg

de jongens het kerstbal slingeren. Vanaf de bank (kerstboom) sprongen ze op de kerstbal (skippybal) en moesten ze met hun benen de kaarsen (pionnen) omkegelen.
Aan het einde van de les hebben we gedanst met kaarsen. Dit doe ik al jaren. Bij bijna alle groepen met wachinelichtjes in glazen potjes. Bij de oudste met een gewone kaars. Ooit heb ik het een jaar overgeslagen en daar heb ik toen zoveel negatieve reacties op gehad, dat ik het nu trouw weer elk jaar doe. Eigenlijk vind ik het zelf ook een zeer sfeervolle afsluiting van het jaar in de zaal.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie