Kies eruit

Op het net sinds 11-12-2006, 11:19 uur

 

hij_is_eruit.jpg

De ontsteking bleef maar terugkomen in Pjotr zijn mond. Vorige week de knoop doorgehakt, vandaag wordt de kies getrokken. Bij deze kies heeft hij ooit al een wortelkanaalbehandeling gehad. Met dit nog in zijn gedachten liepen de tranen hem over de wangen toen hij vanochtend plaats nam in de tandartsstoel. De verdoving was het ergste gedeelte. Want de tweede keer toen hij in de stoel moest voor het uiteindelijke trekken, was hij al een stukje rustiger. De kies ging er gelukkig heel gemakkelijk uit.
Nu hopen dat deze kies de onderliggende kies niet aangestoken heeft en dat de ontsteking nu eindelijk eens gaat verdwijnen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Ach jee, ik heb wel erg met hem te doen.
Gelukkig heeft hij het achter de rug en hopelijk heeft hij niet al te veel last van de naweeën.

 

Van 11-12-2006, 13:23u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie