Oefenen in de praktijk?

Op het net sinds 7-12-2006, 21:39 uur

Na flink wat dansen van de zenuwen (mijner zijds) hebben alle cursisten vanavond hun EHBO-examen gehaald. Tijdens het praatje van de voorzitter naderhand bracht hij naar voren, dat het net is als met je autorijpapiertje, dat je het nu nog moest gaan leren.
Jaja dacht ik, om dit nu steeds echt in de praktijk te moeten gaan brengen…dat lijkt me ook niet wat. Schoot mij zo de zin eruit:” dus we mogen een lotus mee naar huis nemen?”
Ben blij dat ik in april mijn papiertje kan ophalen. De herhalingen wil ook graag doen. Maar laat het aub zo zijn, dat ik het niet te vaak in mijn leven ga tegenkomen, dat ik het ook daadwerkelijk moet gaan toepassen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie