Pakjesmiddag

Op het net sinds 3-12-2006, 22:33 uur
ookeengekleurdepiet.jpg

Vanmiddag was het zover. Om het kwartier werd er gevraagd of het al half drie was. De heren konden helaas de wijzers nog niet vooruit kijken. Maar eindelijk was het toch zover. De Pieten hadden de cadeaus in de schuur achtergelaten. Ocki die zijn fiets nog terug moest zetten kwam daarachter. Uitgelaten werden alle pakjes naar binnen gebracht.

veeeeelcadeaus.jpg

Pjotr en Ocki mochten omstebeurten een pakje pakken en die aan de juiste persoon geven. Pjotr kon zijn gedicht goed voorlezen. Dit jaar waren er weer veel cadeaus. Niet alleen de kinderen werden verwend ook ik vond dat ik verwend werd. De Sint had namelijk kristallen regendruppels in ballonnen verpakt voor mij achter gelaten.
Al met al een drukke maar gezellige middag samen met de gehele familie.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Wow, wat een berg! Jullie zijn zeker verwend door de goede Sint.

 

Van 5-12-2006, 09:33u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie