Weer een diploma

Op het net sinds 2-12-2006, 18:13 uur
zwemmerdezwem.jpg

Vandaag mocht Ocki afzwemmen voor zijn A-diploma. In tegenstelling tot zijn broer liep hij te springen in de gang tijdens het wachten. Geen traan of zenuw te zien. Deze zag je naderhand. Hij deed goed zijn best, al ging de borstcrawl niet zo best. Maar zijn gewone schoolslag vond ik wel erg krachtig. Onder het zwemmen zag ik hem regelmatig rondkijken wat er gebeurde. Ook het duiken en onder het gat door ging erg soepeltjes.
Tosca vertelde steeds dat Ocki ging zwemmen. Toen Ocki dichtbij kwam zitten om te wachten liep Tosca op de tribune precies naar de plek waar Ocki onder zat te bibberen.
Met zijn diploma in zijn hand mocht ik vooral niet zeggen dat ik dat heel knap van hem vond en dat ik trots was op hem. Dan deed hij zijn oren dicht.
Thuis begon hij wel iets te ontdooien en mocht men hem wel feliciteren.
Hiep hiep hoera, voor Ocki en voor mij.
Ik ben blij dat hij nu nog maar 1 keer in de week naar zwemles hoeft voor zijn B-diploma.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Nu jij nog een diploma he 😉

 

Van 2-12-2006, 20:35u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie