Mooie foto, lichtelijk teleurgesteld

Op het net sinds 1-12-2006, 17:30 uur

 

fotofotojpg.jpg

Vandaag mocht ik het resultaat bewonderen van de foto’s die een kinderfotograaf destijds van Tosca heeft gemaakt. Hij heeft vanalles uit de kast moeten halen om haar niet boos te laten kijken. De foto die ik voor een klein bedrag mocht meenemen kun je hier zien. Ik had helaas om een sepia foto gevraagd. Er was echter 1 foto bij die ik echt heel mooi vond, in sepia met haar en haar beer op een rieten stoel. Maar om nou 19 euro voor zo’n foto te betalen, en al helemaal in deze toch al dure tijd, nee.
Ach deze foto is ook wel leuk. Een mooi plekje zien te vinden in onze fotogallerij.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Ze blijft een lekker ding!!

 

Van 1-12-2006, 19:49u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie