Poe poe, nou nou

Op het net sinds 25-11-2006, 21:14 uur

Na een bijscholingsdagje ben ik blij dat ik zit. Nog nooit zoveel lichamelijk achter elkaar bezig geweest. Eerst een 105 minuten intensief winterfit sport. Meteen daarna 75 minuten fitness in de gymzaal. Toen hing mijn tong al op mijn schoenen. Gelukkig was er toen even pauze, kon ik even naar Ocki bellen. Hij vertelde dat hij volgende week mag afzwemmen.
Met nog een rood hoofd begon ik aan de laatste workshopronde; kinderdans. Mijn favoriete dansexpressiedocente was er weer. Ik heb weer genoten, alleen mijn energie was behoorlijk op. Aan het einde van de kinderdans moesten we ons ontspannen en zong zij een liedje. Dit heeft mij tot tranen geroerd.
Nu thuis…kan ik geen boe of bah meer van zeggen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie