Snoepfeest

Op het net sinds 11-11-2006, 23:04 uur

 

SintMaarten2006_003.jpg

Vandaag zijn de jongens met hun zelfgemaakte lampionnen met opa en oma naar Winschoten geweest. Om 16.00 uur zijn ze al begonnen in de winkelstraat, dit omdat de winkels om 17.00 uur sluiten. Het resultaat na een uurtje Lange Straat lopen is voor elk kind 1 linnen tas vol met snoepgoed. Pffffff weer meer dan genoeg voor 1 jaar.
Morgen mogen ze zoveel eten als ze willen, daarna gaat alles op 1 grote hoop. Waarschijnlijk gaat het dan net weer als vorig jaar, een gedeelte weggeven en de rest wordt vergeten en af en toe nog een nemen.
Voordat de reis terug ging hebben ze nog bij mijn tante aangebeld en gezongen. Mijn ouders en zus hadden zich verstopt en zijn later pas tevoorschijn gekomen. Daar hebben ze nog wat gedronken voordat ze terug gingen. De jongens konden niet stoppen met kijken wat er allemaal in hun tas zat. Alles moesten ze mij laten zien. Ben benieuwd hoe ze morgen met het snoepgoed zullen omgaan.
Vanavond heb ik hier ook nog twee keer kinderen aan de deur gehad om te zingen. Erg leuk vond ik dat. Tosca vond het wat spannend. Met een buurman (van drie blokken verderop) hebben we bedacht om te kijken of we het volgend jaar voor elkaar kunnen krijgen om alle kinderen in deze drie/vier blokken met lampionnen rond te laten gaan bij deze blokken.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Wij hebben ook genoten; het was lekker droog weer tot ongeveer 17.15 uur. De jongens moesten eerst warm lopen voor ze echt zelf naar de winkels toe liepen, maar later ging het prima. Lekker buiten in de regen nog een patatje op een terrasje gegeten en dat op 11 november in Winschoten. Wie had dat kunnen bedenken. Van Ocki spontaan een spekje gekregen maar bij Pjotr is er niets te vergeven. Een brokje kon er af. Al met al een geslaagde dag en dat vond Ine ook.

 

Van 12-11-2006, 13:45u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie