Zenuwen

Op het net sinds 2-11-2006, 23:11 uur

Vanavond zou er Lotus zijn, dat wist ik. Maar dat ik weer zoveel last van mijn zenuwen zou krijgen, dat had ik niet meer verwacht.
Vroeger…zo 15 jaar geleden had ik ze blijkbaar beter onder controle. Ik weet nog dat voor de meeste examens ik mij terugtrok in de wc om een traantje te laten. Om de moeite vervolgens met moeite onder controle te houden. Toen ik op school zat was ik blijkbaar beter getraind.
Helemaal alweer vergeten vlogen mij de zenuwen mij vanavond letterlijk aan. Twijfelen aan mijzelf hoef ik niet, ik weet echt het meeste van de EHBO wel. Door de overval van deze oude emoties heeft het mij een poos gekost om ze enigszins weer onder controle te krijgen. Pfffff volgende keer mij maar beter voorbereiden. Niet op de stof die ik moet kennen, daar bereid ik mij altijd wel goed op voor. Rescue-remedie innemen vantevoren en mijn innerlijke stilte goed vasthouden.
Zo nu eerst een borrel.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie