Jaarlijn

Op het net sinds 26-10-2006, 21:24 uur

 

jaarlijnblog.jpg

 

deelvandejaarlijnblog.jpg

Ocki heeft de laatste tijd weer veel houvast aan zijn jaarlijn. Wanneer is Sint Maarten? Wanneer Sinterklaas? Wanneer gaan we naar de tandarts. Door te kijken op de jaarlijn en de spijkertjes te tellen geeft hem een idee hoelang het nog gaat duren.

weekagendaockiblog.jpg

Daarnaast heb ik zijn weekagenda geheel voorzien van nieuwe plaatjes. Dat dit een positieve invloed op zijn gedrag heeft was deze week goed te merken. Elke avond draait hij de dag om die geweest is en de volgende ochtend hoor ik van hem wat er voor deze dag gepland is. Op deze manier heeft hij een goed overzicht wat er deze week staat te gebeuren en het lijkt of hij daar wat rustiger van wordt.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie