Was sorteerbakken

Op het net sinds 19-10-2006, 23:22 uur

 

wassorteerbakken.jpg

Sinds een paar dagen hebben we was sorteerbakken. De medebewoners van dit huis mogen hun vuile was in de daarvoor bestemde wasbak stoppen. Om het voor hen iets makkelijker te maken heb ik er kleurtjes opgeplakt waar wat in mag. Duidelijk dacht ik…
Nou niet dus.
Vooral de oudste hier in huis sorteert wel op een zeer eigenaardige manier. De witte onderbroeken bij de donkere was in. En een groen shirt bij de roze-rode-oranje-paarse was. Zo zie je maar, je bent nooit te oud om de was te leren sorteren.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

ik ben benieuwd of het werkt, jaren geleden heb ik het ook en keer geprobeerd maar er kwam helaas niets van terecht ,dus wens ik jou succes ermee.

 

Van 20-10-2006, 12:38u

Met de oudste bedoel je Erik??

 

Van 21-10-2006, 10:27u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie