Vut feestje

Op het net sinds 8-10-2006, 22:35 uur

Vanmiddag hadden we een feestje ter ere van het feit dat opa Ben vanaf 1 oktober officieel niet meer hoeft te werken. Na het ontvangst, waar nog twee ‘bejaarden’ langskwamen met het pensioenpakket, en twee toespraken van de gebroeders Mollink over hun verleden in de firma, werd er uitgebreid gedineerd.
De eerste ronde (mijn favoriet) was de voorgerechtenronde. Omdat wij de enigste vegetariers waren in de zaal kregen we elk een prachtig opgemaakt bord met allerlei heerlijkheden. De jongens bleven maar vragen wat dit was en wat dat was. Ze hebben veel geproefd. De tweede ronde, de hoofdgerechtenronde. Mijn ouders kwamen net voor deze ronde binnen. Zij namen Tosca mee zodat zij niet alle vier de uren zich voorbeeldig hoefde te gedragen.

vutternagerecht.jpg

De favoriete ronde van de jongens kwam op het einde, het nagerecht. Pjotr heeft zijn bord zo vol geladen dat het wel een hoofdgerecht leek. Tot mijn verbazing ging het bijna helemaal op. Zelfs Tosca ,die niet zoveel honger had vandaag, kreeg nog wel ijs en pudding naar binnen.
Tijdens de koffie zijn we naar huis gegaan. Volgens mij had ik beter nog 5 minuten kunnen wachten op koffie voor Erik. Hij heeft de hele avond op de bank gehangen met geen puf meer om wat dan ook te doen.
Wat wij zo meekregen vonden wij dit een geslaagd afscheid van 40 jaren bij de zaak. Alle vrienden van Ben en Erna waren er en een groot gedeelte van de familie. Wij hopen dat het Erna en Ben nog lang gegund zal zijn om in goede gezondheid van deze nieuwe fase in hun leven te genieten.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

klinkt wel gezellig, gelukkig geen vlut feestje 😉

 

Van 13-10-2006, 13:53u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie