In de ban van

Op het net sinds 7-10-2006, 17:55 uur

We hebben het hier thuis helemaal te pakken van het preimeisje.
Vooral het liedje Leva’s Polka doet het hem. Regelmatig wordt er gevraagd of dat liedje van dat meisje met de prei erop mag. Bij de filmpjes wordt maar een gedeelte uit het lied gebruikt. Het origineel kunnen we nu ook (gelukkig) via onze audio afspelen. Wees dus gewaarschuwd voor ‘raar’ zingende molletjes.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
Erna:

leuk ,heel leuk ,ik heb geluisterd ,maar hoe lang duurt dat liedje ,zo 5 6 minuuten had ik het er op staan maar ik wou naar bed ,het was nog niet afgelopen ,dus mijn vraag is gaat het euwig door of zo

 

Van 8-10-2006, 00:58u
 2 
marike:

Bij ons sloeg het niet zo erg aan, sorry! vooral Erik werd er chaggie van. Ik vind m nogal irrie en de kids vonden het wel leuk maar hadden ergens anders hun aandacht. (vonden erik en ik niet erg)

 

Van 8-10-2006, 15:08u
 3 
hadiepa:

[2] Heeft Erik naar wel naar de andere versies gekeken?

 

Van 10-10-2006, 18:07u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie