Kinderboekenweek

Op het net sinds 5-10-2006, 23:41 uur

Elk jaar krijgen de kinderen een boek met kinderboekenweek. Van opa en oma M ook.
Ze zijn dit jaar erg tevreden. Ze hebben dit jaar gekozen.
Pjotr:boekp1.gifboekp2.gif

Ocki:boek01.gifboeko2.gif

Tosca:boekt1.gifboekt2.gif

En het kinderboekenweekgeschenk en het extra prentenboek.kbw.gif

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Ik vind dat altijd een van de leukste dingen om te doen ,met de kleinkids naar Broekhuis en dan dat twijfelen en lopen van het ene naar het andere boek ,en dan uiteindelijk toch een keuze moeten maken ,voor het eerst waren zowel Tosca als Opa Ben erbij en daardoor waren we denk ik toch eerder de winkel uit dan andere jaren ,voor mezelf koop ik ook altijd een kinderboek ,ook ik heb moeite met kiezen ,ik heb nu gekozen voor :
Pikkuhenki van Toon Tellegen met ilustraties van Marit Tornqvist ,heel mooi!

 

Van 6-10-2006, 17:59u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie