Mooie voordeur

Op het net sinds 1-10-2006, 16:30 uur

 

plakwerkinactie.jpg

Nadat mijn schoonouders vanochtend hier gezellig hebben gebrunchd hebben we onze voordeur onder handen genomen.
Pjotr heeft de behangerslijm aangemaakt en geroerd, geroerd, geroerd en nog eens geroerd. Terwijl ik het plakplastic eraf haalde. Daarna kwam het knip werk. Dit was wel de grootste klus. Pjotr had buiten al blaadjes gehaald die als voorbeeld konden dienen. Het was wennen voor de jongens om groot te tekenen. De eerste blaadjes werden dan ook erg klein. De basis (de stam) heb ik op het raam geplakt. Voor de rest zorgden de jongens voor de indeling. Na een poosje vond Tosca dat ze ook wel kon helpen. Eerst tekenend op de blaadjes die geknipt waren, later met het lijmkwastje de blaadjes insmeren met lijm. Ik heb nog wel even moeten helpen met blaadjes knippen. Er moesten meer blaadjes op het raam dan de jongens gedacht hadden.

eekhoorninboomplakken.jpg

Ocki heeft veel nootjes voor de eekhoorn van Pjotr geknipt. Na flink wat werk is het eindresultaat prachtig geworden. De fotootjes heb ik expres klein gelaten. Wie nieuwsgierig is komt maar langs.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Ziet er erug mooi uit zo op het eerste gezicht ben heel benieuwd hoe het er van dichtbij uitziet , wat zijn jullie toch ontzettend creatief met z'n allen .

 

Van 1-10-2006, 22:47u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie