25 jaar Exra-lid

Op het net sinds 20-9-2006, 14:55 uur

Het is deze maand 25 jaar geleden dat Erik lid werd van het Exra-jongerenkoor. Na jaren te hebben meegezongen is hij uiteindelijk de dirigent geworden. Het koor en alles eromheen is een belangrijk deel van zijn leven.
Ergens 25 jaar lid van zijn. Wat klinkt dat lang in mijn oren. Meer dan de helft van je leven. De meeste koorleden hebben Erik deze week een kaartje gestuurd, wat hij erg leuk vond. Foto’s van Erik bij het koor zijn een beetje lastig te vinden. Foto’s genoeg, maar weinig waar hij ook opstaat. Toch een paar die ik van afgelopen 25 jaar wil laten zien.
25jrciga.jpg25jreuh.jpg25jrpeace.jpg25jrgrogen.jpg25jrdiri.jpg

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
Harry:

Gefeliciteerd; ik mis eigenlijk de kerkelijke onderscheiding voor dit jubileum en een foto van het overhandigen van de nodige kado's. Of misschien ben je al tevreden met de vele kaartjes; ik weet het niet. In ieder geval op naar de volgende 25 jaar; dat lukt je wel met een adspirant opvolger.

 

Van 27-9-2006, 18:21u
 2 

[1] De nodige ceremonie zal nog wel volgen, denk ik. Het koor kennende komt dit weer eens ver na datum.

 

Van 28-9-2006, 11:42u
 3 
Erna:

Ik ben een beetje laat met mijn reactie ,ik weet het, maar ik moest even het feit verwerken dat ik een kind heb die al 25 jaar ergens bij is ,ik bedoel maar ,dan ben je zelf als moeder toch ook al stokoud ,slik, slik ,maar goed het is niet anders en per slot van rekening ben je zo oud als je je voelt ,toch? maar om een lang verhaal kort te maken ,ik ben het volledig met Harry eens ,een reactie van het bisdom of toch zeker wel van de Rafael Exodus parochie zou zeer op z'n plaats zijn geweest, dat dat nog niet gebeurd is valt mij tegen eerlijk gezegd ,misschien moet het koor aan de bel trekken bij het kerkbestuur .

 

Van 30-9-2006, 01:25u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie