Dagje papa

Op het net sinds 17-9-2006, 21:26 uur

 

opblaaskasteel.jpg

De jongens zijn vandaag met Erik naar de uitmarkt in Enschede geweest. Na allerlei dingen bekeken te hebben zijn ze naar de Architects of Air geweest. Een soort opblaaskasteel (officieel heet het ding Levity 2) met allerlei kleuren waar je doorheen kan dolen. Of zoals ze het zelf beschreven hebben. De ‘Architects of Air’, de naam zegt het al: architecten van en met lucht, hebben zich toegelegd op de ontwikkeling van afwijkende opblaasbare mobiele architectuur. Bezoekers ondergaan in de lange gangenstelsels van de futuristische lichtkathedralen spectaculaire kleur,licht en geluidservaringen.
Ze waren al een keer eerder in Enschede, maar toen konden we het niet voor ekaar krijgen. Gelukkig voor ons kwamen ze nog een keer. Wie weet lukt het mij ook nog om voor 23 sept. er ook een keer met Tosca heen te gaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

het enige wat ik jammer vond is dat ik de hele tijd achter de kids aan moest lopen om ze stil te houden, de kids konden het niet op hun manier beleven (enthousiast en uitgelaten). Ik heb zoiets van als je kids toelaat moet je daar niet zo moeilijk over doen, je kunt altijd op andere uren stilte uren regelen waarvan de rustige mensen kunnen genieten.

 

Van 18-9-2006, 07:51u

Ik had toevallig Erik aan de telefoon toen hij er was (per ongeluk op een verkeerd knopje van mijn gsm gedrukt). Hij vertelde erover maar ik kon me er niets bij voorstellen. Nu dus wel. Mooi.

 

Van 18-9-2006, 09:03u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie