Glunder

Op het net sinds 16-9-2006, 23:15 uur

 

trotsmettshirt.jpg

Ocki zwom de laatste 3 lessen voor de zomervakantie zonder enig kurkje. Op zijn zwemkaart werd dit niet aangepast. Na de zomervakantie moest hij daarom weer twee rugkurkjes en bij elke pols een kurkje om. De rugkurkjes kon ik mij wat voorstellen na een poos geen les te hebben gehad, maar die polskurkjes?
Afgelopen woensdag vroeg ik waarom hij deze polskurkjes moest. Dit snapten ze zelf ook niet en zei ons dat ze een foutje hadden gemaakt. Diezelfde les zwom Ocki op het eind van de les weer zonder enig kurkje en met de mededelind dat hij de volgende les een t-shirt aan moest. De hele week heeft hij gevraagd

trotsmetshirt.jpg

wanneer hij weer zwemles had. Vandaag was het zover. Hij was zo trots. Ik heb gevraagd of ik een foto mocht maken van Ocki met zijn t-shirt in het zwembad. Bij het uittrekken van zijn t-shirt halverwege de les kwam hij trots vertellen dat hij de volgende les ook een korte broek en waterschoenen erbij aan mocht. Het gaat nu lekker snel. Wie weet redt hij het afzwemmen op 14 oktober nog en anders wordt het 2 december.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie