Bof

Op het net sinds 13-9-2006, 11:58 uur

 

bof.jpg

Gisteravond had Pjotr wat last van zijn klieren. Vanochtend zag het er erg opgezet uit. Dan maar naar de huisarts. De doktersassistent twijfelde eerst of hij daar wel op de goede plaats zou zijn. Misschien was er wel wat ontstoken of gestoken door een dier. Ik wou een afspraak en dat bleek maar goed ook. De huisarts dacht, zoals ik zelf ook al vermoedde, aan de bof. Ze moest er wel haar boeken bij pakken omdat dit de eerste keer is dat ze te maken krijgt met de bof. Vanmiddag gaan we bloedprikken en dan over een week weten we het zeker. De besmettingstijd is van enkele dagen voor de uiting van de ziekte tot het helemaal weg is. Meestal duurt het een week volgens de huisarts. Op school overlegt en Pjotr blijft dus een weekje thuis. Hij voelt zich niet ziek heeft alleen een beetje pijn in zijn mond en aan zijn wang. Wel vind hij het heel erg dat hij een week lang niet met andere kinderen mag spelen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Ik kan me niet herinneren dat je vroeger met Bof niet in aanraking mocht komen met andere kinderen, volgens mij is dat onzin.

 

Van 13-9-2006, 13:52u
 2 
marike:

Erik heeft ook de bof gehad

 

Van 13-9-2006, 19:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie