Gym

Op het net sinds 12-9-2006, 11:14 uur

 

gymmenmetmama.jpg

Elke dinsdagochtend geef ik ouder-en kindgym. Sinds vorige week gaat Tosca de hele les mee. Haar eerste les verliep super. Ze was vooral niet van de klimtoestellen af te krijgen. Vanochtend verliep het iets anders. Bij de inleiding zat ze liever met haar knuffel te kijken, of ze lag languit op de grond. Het zingen was dan wel weer leuk en het klimmen en klauteren… daar was ze het nog niet helemaal met zichzelf over eens. Ze begon enthousiast. Tot ze op een zeker moment vond dat ze van de hoge bruglegger wel voorover naar beneden kon (stormbaan gemaakt). Daar dacht ik anders over. Vanaf dat moment was het liggen op de grond en huilen als het niet zo ging als mevrouw het had bedacht. Het is echt niet zo dat de kids in de zaal niet mogen experimenteren met bewegen. Alleen net die van mij bedacht gevaarlijke dingen. Laten we het er maar op houden dat ze nog niet helemaal lekker in haar velletje zit na het ziek-zijn. Gisteren wou ze ook nog niet eten, gelukkig begon ze al wel weer wat te drinken.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie