Dagje Niels

Op het net sinds 6-9-2006, 23:11 uur

 

prikkenineenschaapmat.jpg

Vandaag met mijn twee vriendinnen een dagje uit, naar Niels, geweest. Bij Niels hebben we een korte workshop gevolgd in wolprikken. Marike en Sanne hebben een prachtig schilderijtje over de herfst gemaakt. Mijn schilderijtje gaat over de winter en er staat een meisje met een sneeuwklokje op. Makkelijk om te doen. Leuk om te zien was dat er later op de dag ook kinderen aan het wolprikken waren. Pjotr zal dit, denk ik, ook wel leuk vinden. Ondanks dat we heel mooi weer hadden hebben we maar heel kort buiten gezeten. Er waren heel veel wespen. Een van die kleine nare beestjes had Sanne in haar middelvinger gestoken. Het blijft heerlijk om tussen al het mooie materiaal te lopen. Marike heeft het er elke keer over om in de Kasbah een klein winkeltje te beginnen met van die mooie materialen zoals vilt ed. Op zich een gaaf idee, maar waar haal ik de tijd en energie vandaan?

wolgepriktesneeuwklokschilderijtje.jpg

Elke keer is het wikken en wegen wat ik in mijn mandje zal stoppen. Bij de voorjaarsdagen heb ik een iets groter budget omdat ik dan het geld van mijn verjaardag meeneem. Dit keer had Marike de zonnegroet in de aanbiedingenbak gevonden en aan mij gegeven, lief. Materiaal erbij of nog een pakketje. Al enkele open dagen lang kijk ik naar het pakketje van de Berenklauw. Deze vind ik zo lief, elke keer denk ik-de volgende keer en koop dan wat vilt. Dit keer heb ik het pakketje meegenomen. Nu thuis ben ik er helemaal blij mee.
Op de terugweg leek het wel of we steeds meer schapen zagen. Marike en Sanne wouden wel zo’n schaap om in te prikken, zielig he voor dat schaap.
Het lijkt wel een traditie te worden om het uitje naar Niels te eindigen bij het Indiase restaurant. Op naar de voorjaarsdagen eind februari!

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Ik wilde niet het schaap om te prikken, maar om te spinnen (de afgeschore wol dus). Dat wilde ik de heenreis ook al toen we nog niet geprikt hadden. Je moet mij niet gaan zwart maken op je web, ik ben al vreselijk genoeg van mijzelf. 😉

 

Van 7-9-2006, 19:14u

Ik heb genoten en kan haast niet wachten tot het voorjaar. Overigens wilde ik de wol prikken, niet het schaap… 😉

 

Van 9-9-2006, 20:15u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie