Nawee-en van een tentvakantie

Op het net sinds 2-9-2006, 17:19 uur

 

nattetentdrogetent.jpg

Afgelopen maandag werden we net voordat de wekker zou gaan wakker van een onweersbui. Er was voor die dag 90% regen voorspeld. Ach dachten wij, zondag was er voor 80% regen voorspeld en hadden we maar een kwartiertje regen gehad. Helaas liep dat maandag dus anders. Tussen de buien door was het telkens maximaal 10 minuten droog. En regenen,regenen. We hebben de tent nog nooit zo nat mee moeten nemen.
Vandaag zou het droog blijven en dus hebben we de tent voor het huis weer opgezet. Nog steeds kwamen er kleine plasjes water van het doek af. Hoe Erik het toch altijd voor elkaar krijgt om net wat anders te moeten doen/ergens anders te moeten zijn als er wat moet gebeuren. Twee weken geleden heb ik de tent in een uurtje alleen afgebroken. Vandaag moest er nog leukoplast en gaasjes voor zijn, nog steeds, pijnlijke teen komen. Natuurlijk niet gedaan toen ik met Ocki naar zwemles was. Eenmaal weer terug komt hij erachter, net als de boodschappen die hij zou doen. Omdat het vlak voor sluitingstijd is gaat hij alsnog. Ik zie donkere wolken. Tegen het eind van de middag en vanavond zou er regen komen. Dus ik begin met afbreken. Dit keer gelukkig geholpen door Pjotr. Ik word er wel steeds sneller in, in het afbreken. Dit keer was het een klein half uurtje werk. En geen moment te vroeg. Bij het oprollen voel ik de eerste druppels al vallen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopapa:

Erik is dus als het weer. Als je hem/het nodig hebt, laten ze het afweten. Maar goed dat je Pjotr hebt. Overigens was dit toch wel een heel plaatselijke bui. Bij Expocenter niets aan de hand; stands zijn weer opgebouwd voor morgen en dan krijg ik weer hulp van twee verkopers in opleiding: Pjotr en Ocki.

 

Van 2-9-2006, 18:36u
 2 
marike:

Tekst van Maria in het levende stalletje van Herman Finkers: "Kerels bint dr ook nooit as je ze nodig hebt"

 

Van 3-9-2006, 16:16u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie