Zwemdrievierdaagse

Op het net sinds 31-8-2006, 20:57 uur

 

Zwemvierdaagseuithetbad.jpg

Deze week was de zwemvierdaagse. Omdat wij maandag pas terug kwamen heeft opa voor Pjotr op maandag extra gezwommen. De andere drie dagen heeft Pjotr zelf gezwommen. Pjotr hoefde maar 10 rondjes. Dinsdag heeft hij er 15 gezwommen. Woensdag 19 en vandaag de volle 20 rondjes. Uiteindelijk heeft hij de baantjes die hij afgelopen maandag niet gezwommen heeft dubbel en dwars goedgemaakt. Hij vind het erg leuk om te zwemmen en hij wou graag met opa meezwemmen. Thuis klaagt hij regelmatig dat wij zo weinig gaan zwemmen. Zelf vind ik er niet heel veel aan en alleen met drie kinderen naar het zwembad zie ik eigenlijk niet zo zitten.
Pjotr vertelde in bed dat hij de volgende keer weer naar de zwemvierdaagse wil, wanneer dat was. Dat het een heel jaar duurt voor het er weer is…daar is hij het na mijn idee niet helemaal mee eens.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopa:

Ik wil wel een keer op een vrije maandagmorgen mee hoor.

 

Van 1-9-2006, 09:32u
 2 

Als Pjotr dan vrij heeft van school,kan dat inderdaad wel een keer

 

Van 1-9-2006, 09:35u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie