Teen

Op het net sinds 30-8-2006, 23:45 uur

Vanochtend liep Erik tegen een kinderstoel aan. Autsch.

tapedietenenmaaraanelkaar.jpg

Daarna werd hij steeds pieperiger. Wanneer je kon voelen dat je teen gebroken was? Of zijn teen niet erg scheef stond. En hoe het voelde wanneer een teen gekneusd was. En hoelang het dan zo voelde. En hoe weet je dat zeker. En wat je dan ermee moet doen.
Met kneusen-koelen. Dus heeft hij drie kwartier met een ijskompres op zijn kleine teen gezeten. De pijn bleef en werd soms erger. Na enig aandringen van mijn kant (ik heb tenslotte mij EHBO-diploma nog niet) heeft hij de huisarts gebeld. Hij mocht langskomen.
De huisarts heeft geconstateerd dat het middenvoetsbeentje niet gebroken was. Voor de rest kon hij weinig zinnigs zeggen. Maar dat hoefde ook niet want de behandeling voor een gekneusde of gebroken teen was hetzelfde. Met een gaasje ertussen werden de twee tenen aan elkaar getaped. Tot de pijn weg is moest dit zo blijven.
Zo heeft mijn voetenwonder weer een nieuwe ervaring op voetengebied opgedaan (een wat mindere en zeer pijnlijke helaas).

Je kunt reageren of trackbacken.

2

En hij is al zo dol op alles wat met voeten te maken heeft!
Sterkte met de patient.

 

Van 31-8-2006, 09:20u
 2 
Erna:

ik zei toch altijd al ,als wij op vacantie gaan gebeurd er altijd wat ,nou is dit natuurlijk niet echt een drama maar wel heel pijnlijk, zeg maar dat ik met hem mee leef, en wat jammer dat het nu net in de vacantie is ,sterkte ermee en tot gauw, groeten aan iedereen

 

Van 1-9-2006, 12:16u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie