Jarige Job aan zee

Op het net sinds 25-8-2006, 18:05 uur

 

versierdejarigejobtent.jpg

Alweer 8. Gelukkig was het vanochtend droog om de tent ook aan de buitenkant te versieren. Pjotr wou graag net zo’n opblaascijfer als Tosca. Deze 8 hing voor aan de tent. Omdat taart met kaarsjes op bed in een tent niet wil kreeg hij buiten een zelfuitgezochte koek met 8 kaarsjes. Iedereen die langs kwam lopen feliciteerde hem.

jarigbijdetent.jpg

Later in het dorp was de bedoeling dat we op een terrasje zouden gaan zitten met drinken en taart. Maar de keuze uit taart bestond bij de meeste uitspansels uit maar twee soorten. Uitrustend voor de bakker op een bankje zag Pjotr iemenad zitten met een aardbeiengebakje. ” Die wil ik ook,” was de reactie die meteen volgde. Dus bij de bakker heeft ieder iets voor zichzelf uitgezocht, er was voldoende keuze. Voor op het bankje hebben we dit heerlijks opgesmuld.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie