Verjaardagsweekend

Op het net sinds 14-8-2006, 23:36 uur
verjwknd.jpg

Gisteren ging Pjotr naar mijn ouders voor zijn verjaardagsweekend. Ze hebben heerlijk rustig aan gedaan, gepoedeld in het Lutterzand en ’s avonds steengrillen.

verjweekend.jpg

Vandaag ging de reis naar ecodrome. Het karretje met de reis door de tijd vond hij het leukst. Ook heeft hij nog een mammoet gevouwen, door een doolhof gelopen en staan luisteren naar een rondleiding. Na allerlei vragen beantwoord te hebben kreeg hij een diploma.
Vanavond kreeg ik nog laat telefoon. Pjotr wou mijn stem horen, hij had buikpijn. Niet dat ik echt met hem heb kunnen spreken, want mijn moeder antwoordde steeds voor hem. Maar alleen het horen van mijn stem was blijkbaar voldoende. Morgenvroeg gaan wij hem weer ophalen.

Not Found

The requested URL /admin/plugins/wysiwyg_rte/blank.html was not found on this server.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie