Avondwandeltochten

Op het net sinds 9-8-2006, 23:22 uur

Vorige week woensdag is Pjotr alleen met opa wezen wandelen. Als interressant detail hadden ze drie kastanjes meegenomen. Ze vielen op omdat ze zeer donker van kleur waren. Toen mijn vader ze uit de jaszak haalden rook ik een raar luchtje. Dit bleek van de kastanjes te komen. Ze roken alsof ze zo uit een beerput gehaald waren. De jaszak (de jas was van mijn moeder) had dezelfde heerlijke geur. Mijn moeder heeft er ongeveer 4 verschillende middeltjes op los gelaten voordat deze, niet om te harden, geur enigszins verdween.
Vanavond wou Ocki ook meelopen. Dus vertrokken ze met z’n drieen. Dit keer brachten ze twee galappeltjes mee.

Kleine update:
Tosca vond de volgende dag de galappeltjes op de tafel. Ik was wat spulletjes bij elkaar aan het rapen. Ergens begon er bij mij een belletje te rinkelen toen ze aan tafel enthousiast riep: appel. Helaas was ik er te laat bij en had ze al een klein hapje genomen, en weer uitgespuugd.
Volgende week is de laatste avondwandeling. Wat zal er ons dan te wachten staan?

Je kunt reageren of trackbacken.

5

 1 
marike:

maar goed dat ze de kastanjers niet geproefd heeft!!

 

Van 10-8-2006, 21:12u

Zo kan ik mij nog een zoon van jou herinneren die in mijn huisjes aan de Rob de Vriesstraat zijn tanden in een sierkalabas zette. 😉

 

Van 11-8-2006, 09:21u
 3 

wauw, huisjes. Groot grondbezitter 🙂

 

Van 11-8-2006, 15:55u
 4 
Harry:

[1] Je hebt kanjers van kastanjes. Ik vind deze nieuwe spelling geweldig.

 

Van 11-8-2006, 18:21u
 5 
marike:

het leukste is nog dat ik het zelf niet eens door heb gehad 😉

 

Van 13-8-2006, 13:25u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie