Vader en zoon weekend

Op het net sinds 6-8-2006, 11:51 uur

 

naardemusical.jpg

“Papa, wanneer gaan we weer samen weg?” was een vraag die voor de zomervakantie regelmatig voorbij kwam. De vorige vader en zoonweekend was goed bevallen.
Dit weekend mag Pjotr weer met Erik op stap. Gisteren zijn ze samen met opa Ben, oma Erna en oom Arjan naar de musical The Lionking geweest (ben zeer jaloers). Over de telefoon vertelde Erik dat deze heel mooi was geweest. Veel kleur en net een tekenfilm in het echt. Pjotr leverde op de achtergrond commentaar dat dit toch niet helemaal zo was. Ze hebben het allemaal een geweldige musical gevonden. Opa en oma waren zo lief om de heren naar IJmuiden te rijden waar ze zouden overnachten bij de Holiday-Inn.

vaderenzoonweekend.jpg

Daar aangekomen bleek hun ruim vantevoren gereserveerde kamer met uitzicht op de schepen al vergeven te zijn. Het was zelfs zo dat ze helemaal geen kamer meer over hadden. Ze werden in een ander hotel onder gebracht met uitzicht op een blinde muur 🙁  ’s Avonds hebben ze nog met z’n allen bij een visrestaurant gegeten en daarna allerlei grote zeeschepen gekeken. Naar mijn indruk maakte het containerschip de meeste indruk op Pjotr. Om 22.45 uur kreeg ik nog teleffon van ze om mij welterusten te wensen.
Vandaag zijn ze met de watertaxi naar Amsterdam om naar Nemo te gaan. Wat dat voor indrukken zal geven moet ik afwachten tot ze vanavond weer thuis zijn.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

De musical is helemaal geweldig !!!!van het begin tot het eind ,prachtige kleuren van kostuums ,de poppen ,de vondsten, het decor ,de muziek ,het verhaal natuurlijk (maar dat ken je wel )ik kan het niet zo goed benoemen allemaal ,kortom je moet echt nog gaan ,want anders krijg je heel erg spijt,ik vind het jammer dat je gisteren niet bent meegegaan !

 

Van 6-8-2006, 14:44u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie