Kinderlogeerpartijtje

Op het net sinds 4-8-2006, 16:15 uur
1e_keerlogeren.jpg

Gisteravond kwam het buurjongetje J. bij ons logeren. Voor hem de eerste keer om bij een ander kindje te logeren. Voor ons de eerste keer dat hier een ander kind komt logeren. Na het avondeten gingen de heren nog eerst even naar J. zijn huis om de familieleden een nachtzoen te geven. Na het voorlezen van Erik gingen ze naar bed. Pjotr en J. hebben heel rustig op bed de grote atlas doorgekeken en allerlei dingen opgezocht. Nadat ik om 21.15 uur de wereldbollamp had gemaakt en een luistercd op had gezet ging elk in zijn eigen bed liggen. Daarna heb ik ze ook niet meer gehoord. Wel sliep Pjotr een half uur eerder dan J. Om te laten weten aan J. dat ik wel in de buurt ben, ben ik op zolder de was op gaan hangen. Dan hoorde hij gestommel dichtbij. Na een 10 minuten weer terug beneden van de was sliep ook hij.
Vanochtend was J. om 08.15 uur wakker. Pjotr heb ik toen ook maar wakker gemaakt. Ze hebben nog heerlijk wat aangelummeld in de slaapkamer. Na een puzzelspeurtocht werd er gegeten en gespeeld. Als al het logeren zo gemakkelijk gaat, kan er wel een klas vol kids komen 🙂
Ze hebben het allebei in ieder geval heel leuk gevonden.

Je kunt reageren of trackbacken.

6

 1 
maraike:

okee, wanneer kan ik mijn kleuterklasje komen brengen 😉 alleen een probleem die van mij gaan echt tussen 7 en half 8 slapen, niet gezellig voor jouw nachtbrakertje.

 

Van 5-8-2006, 19:29u
 2 
marike weer:

maraike is natuurlijk marike

 

Van 5-8-2006, 19:30u
 3 
Harry:

[1] Ik zie het probleem niet. Nachtbrakertje houdt ze 's-nachts bezig en zij slapen dan 's-morgens tussen 7 en half 8 in. De moderne jeugd doet niet anders en ze zijn er dus vroeg bij.

 

Van 5-8-2006, 21:36u
 4 
marike:

ok tussen 19.00 en 19.30 uur slapen mijn kids 😉

 

Van 5-8-2006, 21:49u
 5 
Harry:

Marike, je bent geweldig. Ik vind de reacties altijd leuk om te doen en om te zien.

 

Van 6-8-2006, 09:53u
 6 

Je brengt ze maar 🙂

 

Van 6-8-2006, 11:37u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie