Logeren

Op het net sinds 30-7-2006, 21:45 uur
logeerweekend.jpg

Vrijdagavond zijn de heren vertrokken voor een logeerpartijtje bij opa Ben en oma Erna. Voordat ze kwamen werden ze beiden verrast met een portable dvd speler. Deze werd de volgende dag meteen beruikt. Ze gingen namelijk naar het Archeon.
Hier hebben ze zich de hele dag vermaakt met allerlei doe-dingen en ontdek-dingen. Pjotr vond het spinnen heel interressant, ze hebben steltgelopen, gevaren op een vlot, ridder gespeeld, geschoten met pijl en boog en nog veel meer. Na deze drukke dag ging de tocht naar Katwijk alwaar ze in een strandpalvioen hebben gegeten om daarna uit te buiken met een wandelingetje langs zee.
Zondags zijn ze ook nog gebleven. Dan konden Erik en ik de saunabon gaan gebruiken, wij zijn dus heerlijk een dagje in de sauna geweest. Pjotr en Ocki zijn met opa en oma naar de film, over een ondeugend aapje, geweest. Ze waren nog maar net terug toen wij ze kwamen ophalen. Pjotr viel zowat met zijn hellebaard, die hij bij het Archeon van opa en oma had gekregen, in bed in slaap. Met moeite mocht de hellebaard achter het bed staan.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Het was een leuk weekend ,het Archeon is leuk en leerzaam vooral de prehistorie die vind ik zelf het leukst ,het was alleen wel erg warm daar ,Katwijk was ook leuk ,het etentje bij het strandpaviljoen was gezellig en lekker ,Pjotr zat op de praatstoel ,en was dingen aan het verzinnen over van alles en nog wat Ocki was voornamelijk bezig met naar de wc te gaan ,achteraf weten we dat hij steeds wou handen wassen om z'n lip,(sneu hoor)en ik zat steeds te denken wie nou toch die man was die schuin tegen over ons aan een tafeltje zat te eten ,ik dacht dat ik hem ergens van kende van de tv of zo ,maar ik ben er nog niet achter gekomen .Het was wel laat dat we die avond thuis kwamen ,eigenlijk veel te laat maar ja ,voor een keer moet dat toch kunnen .

 

Van 6-8-2006, 15:04u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie