Buiten spelen

Op het net sinds 29-7-2006, 23:39 uur

 

jelatenduwen.jpg

Voordeel van dit mooie droge weer, de kids kunnen buiten spelen. Misschien voor ons iets te warm, maar aan de heren merk ik het niet zo. Ze blijven wel rennen en fietsen, al nemen ze iets eerder rust.
Tosca vind buiten spelen ook helemaal geweldig. Water in een emmer en een paar bakjes erbij of een kleine gieter en ze vermaakt zich wel. Helemaal geweldig wordt het als ze voor mag spelen. Dan zijn de jongens daar ook en die eist ze dan ook helemaal op. Ze weet vooral Ocki heel goed te krijgen daar waar ze hem graag wil hebben. Gelukkig vinden de jongens het ook vaak wel leuk om met hun zusje te sjouwen. Wat een favoriet spelletje is als ze voor spelen; spelen met de tracker. Tosca gaat het liefst in de aanhanger zitten. Dan gaat 1 van de heren op de tracker en de andere duwt het geheel. Dit spel kunnen ze heel lang volhouden.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie