Kleding

Op het net sinds 25-7-2006, 22:03 uur

Eens in de zoveel tijd een onderwerp dat voorbij komt hier in huis. Meestal omdat de kinderen er weer eens uitgegroeid zijn. Dit keer omdat Erik bijna niets meer heeft. Nou ja, dat waren zijn woorden. Na enige nuancering bleek het erop neer te komen dat er wat meer onderbroeken mogen komen. Geen probleem vandaag geregeld. Dat hij graag een paar korte broeken erbij wil. Vandaag al 1 gevonden en gekocht. En na enige aandringen van mij, de lange broek. Erik heeft het gevoel dat hij zijn kleding nog maar net heeft, dat alle broeken (dus ook die vanaf het begin) net nieuw zijn. Terwijl ik hierover aan het nadenken was tijdens het ophangen van de was, bedacht ik mij dat hij nog maar 3 lange broeken heeft. Waarvan er 1 de knie kapot heeft. Dit is het gedeelte van de broek wat sneller slijt bij Erik ivm de psoriasis op zijn knie. Maar ik bedacht mij ook dat zijn laatste nieuwe broek al meer dan 2 1/2 jaar oud is. De laatste broeken heb ik namelijk allemaal voor hem genaaid tijdens naailes. Naailes heb ik al niet meer sinds de zwangerschap van Tosca. Tijd voor nieuwe lange broeken. Dit is wel moeilijk te realiseren. Hiervoor zal hij mee moeten naar de winkel. Want dat er op korte termijn een lange broek bij moet komen is mij nu wel duidelijk. Ook ben ik van plan er weer 1 voor hem te naaien. Maar daar ben ik iets trager in.
Voor mezelf heb ik helemaal geluk wat kleding betrefd. Ik heb namelijk een schoonmoeder met een uitstekende smaak aan kleding. En dat niet alleen, mijn schoonmoeder schuift haar kleding nog wel eens door naar mij. Hierdoor heb ik nu een heleboel leuke kleding in de kast hangen. Hier ben ik dan ook heel blij mee.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie