Dagje op stap

Op het net sinds 24-7-2006, 21:28 uur

 

bovendoordebomen.jpg

Vandaag zijn de jongens een dagje met opa en oma H. op pad geweest. Als allereerst ging de tocht naar Drenthe. Hier werd eerst onder de wortels van de bomen door gelopen om vervolgens een tocht boven langs de toppen van de bomen te maken. Er was een toren die boven de toppen uit kwam en die wat wiebelde. Dit om je te voelen zoals vogels zich voelen bovenin een boom. Ah, ik ben jalours, dit lijkt mij ook geweldig.
De jongens hebben het ook leuk gevonden, het boomkroonpad.

hunenbedtillen.jpg

Daarna ging de tocht door naar een hunnebed. Natuurlijk moest deze beklommen worden. En natuurlijk moesten hier ook dezelfde foto’s genomen worden die vele van ons maken. Moest er wel om lachen toen ik ze zag; kijk mij de stenen eens tillen.

waterstokslang.jpg

Omdat opa de zandverstuiving in Drenthe niet kon vinden- vast weggestoven. Besloten ze om dan terug te rijden en nog naar het Lutterzand te gaan. Hier dacht Pjotr in het water een slang te zien. Toen ze door het water erop af gingen kwamen ze erachter dat het een stok was. Na wat gegeten te hebben kwamen ze vol verhalen, en met een lekkere koek voor mama, weer thuis.
Opa H had nog een speciale ontmoeting gehad. Hij kwam een onderwijzeres van zijn basisschool tegen. Helaas heb ik dit vrouwtje niet terug kunnen vinden op de foto’s. Moet ik maar wat minder nieuwsgierig zijn. Vol van alles moesten de heren naar bed, waar het een hele poos duurde oor ze sliepen.

Je kunt reageren of trackbacken.
«

1

 1 
hadiepa:

Het was inderdaad een geweldige dag voor allen. De ontmoeting met een juffrouw Orsel uit de 1e klas basisschool (1953) was inderdaad bijzonder. Toeval bestaat niet zegt men, maar ik geloof er niets van. De juffrouw droeg een batch met haar naam en na een gesprek over de lekkerste koek (Winschoter koek) zei ze dat ze uit Winschoter was. Ik zei toen (wijzend op haar naam) dat ik een juffrouw hebt gehad met deze achternaam en toen ze zei, dat zij dat was, was ik zeer verrast. In een gesprek dat volgde wist ze alles over mij en Esra en de familie. Ik heb inderdaad vergeten een foto te maken.

 

Van 25-7-2006, 21:55u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie