Kinderfeestje nr 2 deze week

Op het net sinds 21-7-2006, 21:23 uur

 

knustelfeestje.jpg

Vandaag was het de beurt aan Pjotr voor zijn kinderfeestje. Ocki had een kinderfeestje van iemand anders uit zijn klas. Omdat Erik het niet kon redden bij dit feestje aanwezig te zijn heeft mijn lieve vriendin Marike geholpen.
Pjotr wou graag een holbewonersfeestje. Omdat ik dit creatief gezien niet meer in elkaar gedraaid kon krijgen hebben we besloten dit thema tot volgens jaar te bewaren. Dit jaar kreeg hij een knutselfeestje. In een brede lijst werden twee zeedieren gedaan. De achterkant werd met kleine papiersnippers beplakt. Allerlei onderzee werelden werden er gecreerd. Voor de snellere kinderen hadden we nog de mogelijkheid om de binnenkant en buitenkant te beschilderen. Sommigen waren zo enthousiast dat ze het glas er ook bij

knutselfeestje.jpg

beschilderden. Ik had gedacht dat ze zo klaar zouden zijn. Maar al met al zijn ze er wel een ruime uur mee bezig geweest. Ook de kleine doosjes werden nog bestipt en als laatste knutsel wou Pjotr graag dat ze met de modelleerballonen figuren mochten draaien. Bij mijn vraag aan Pjotr naderhand wat hij nou het leukste had gevonden, antwoordde hij meteen het maken van het schilderij.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie