Verpotten

Op het net sinds 20-7-2006, 20:14 uur

 

verpotten.jpg

Aan het einde van het schooljaar is het de traditie op school om te verpotten. Op het grote schoolplein komen alle groepen samen en dansen samen het jaar uit. Daarna wordt er aan elke juf/meneer gevraagd of ze nog kinderen hebben die naar een andere groep gaan. Deze kinderen rennen dan een rondje om de paal naar hun nieuwe juf/meneer toe. Ook van de kinderen die van school gaan naar een andere school wordt afscheid genomen. De achtste groepers hebben al een afscheid gehad maar dansen bij de gezamenijke dans in de middelste kring. Na dit geheel gaat iedereen terug de school in naar zijn klas waar hij/zij na de vakantie gaat beginnen.
Terwijl mijn heren daar zo aan het dansenwaren, kreeg ik het wat te kwaad. Mijn kleine zoon is niet klein meer. Hij zit nu in de middenbouw. Vanaf komend seizoen sta ik op een andere plein te wachten op de heren.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

ja ,ik weet het, het gaat soms veel te snel alles ! maar elke leeftijd heeft z'n charme ,en ik vind het wel prettig dat ik nu Donderdags maar naar een plein hoef .

 

Van 24-7-2006, 17:36u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie