Einde seizoensviering

Op het net sinds 19-7-2006, 23:10 uur
eindeseizoensvieringkinderkoor.jpg

De kinderen van het kinderkoor hadden allerlei ideen aangedragen voor een eigen viering. Het moest over vakantie gaan. Ook de liedjes hadden ze uitgezocht. Erik heeft alles tot een viering gemaakt. Het was een van de heerlijkste vieringen die ik meegemaakt heb. Het ging heel ongedwongen. Het koor zong heerlijk vals. De volwassenen zongen zachtjes mee. We zaten in de crypte, zonder voorganger. De kids lazen bijna zelf alles voor. Andere kinderen, en dan vooral Tosca, mochten lopen zonder dat er scheve gezichten kwamen. Ieder kind heeft wel iets gedaan in deze viering. Tosca heeft een poos languit op de grond liggend alles liggen bekijken. Op het einde van de viering kwam het afscheid van de kinderen die er volgend seizoen niet meer bij zijn. Ze kregen van Erik een roos en een klein woordje. Vanuit de rij voor mij kwam de reactie: oh wat leuk. Als toegift kregen wij het lied en bijpassend dansje; allemaal onder de boom. Dit was hun favoriete inzinger geweest afgelopen seizoen. Ondanks dat het een kerstlied was stonden ze allemaal enthousiast te zingen en dansen. Zelfs in de zaal werd er mee gedanst. Zo’n viering als deze zou ik vaker willen bezoeken.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

ik vond het ook erg leuk en heel ontroerend af en toe ,en ik was best wel trots op mijn zoon dat ie dat allemaal toch maar doet, plus het feit dat hij zo maar zo'n toespraakje uit de losse pols tovert ,zeg maar dat ik dat gezegd heb .

 

Van 24-7-2006, 17:17u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie