Slim?

Op het net sinds 17-7-2006, 22:11 uur

 

chocosmeltla.jpg

Afgelopen vrijdag kreeg ik van 1 van mijn leerlingen een reep chocolade als afscheid. Omdat ik nog verder moest lesgeven heb ik deze in mijn tas gestopt. Vanavond moest ik weer lesgeven. Voordat ik weg kon op de fiets moest ik mijn gymtas nog uit de auto halen. Even controleren of mijn schoenen na zaterdag er nog in zaten. Ik grijp in de tas en haal daar iets warms en kledderigs uit. Bedenk me ineens dat dat de chocoladereep wel eens kon zijn die dus de hele dag met over de 30 graden in de auto heeft gelegen. Heb hem gauw in de koelkast gelegd en ben gaan lesgeven. Weer thuis van de les was hij wel weer hard, maar wat zag het eruit. Al is de smaak nog steeds lekker.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie