Afscheidsfeestje

Op het net sinds 15-7-2006, 23:39 uur

 

doordestormbaan.jpg

De officiele naam is anders, maar voor mij voelde het als een afscheidsfeestje. Van het geld dat A had nagelaten aan de vereniging werd een feest georganiseerd voor alle jeugd. Nadat ik heb helpen opzetten ben ik met POT naar het feest gegaan. Zij vonden het springkasteel en de stormbaan het leukst. Zelfs Tosca is er een paar maal over geweest. Marieke nam haar de eerste keer mee erover en toen wou ze niet meer anders. Pjotr en Ocki hebben ondanks de hitte zich lichamelijk behoorlijk uitgeleefd. Zelf ben ik ook over de stormbaan geweest. De eerste keer een beetje te fanantiek. Hierbij liep ik een schuurbrandplek aan mijn knie op. De jongens vonden het leuk om tegen mij over de

uithetspringkasteel.jpg

stormbaan te racen. Bij de ballonnenwedstrijd heb ik ook een kaart aan de heliumballon gehangen. op het kaartje een andere tekst gezet dan mijn naam en adres. Ergens hoop ik dat dit kaartje terugkomt en ergens ook niet. Eigenlijk wou ik toen naar huis. De jongens wouden nog met Leny en Roelof verder in de zaal en ben ik gebleven. Het feest vond ik wel geslaagd. Zag het helemaal voor mij hoe A meegedaan zou hebben met de kids op al die toestellen. De meeste kids hebben het naar hun zin gehad. Ook een van de oudere leden is nog over de stormbaan heengeweest en heeft dat geweldig gevonden.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie