Knoei eten

Op het net sinds 9-7-2006, 21:58 uur

 

knoeieten.jpg

Erik houdt niet van knoeien tijdens het eten. Iets wat vooral Tosca tot in de puntjes beheerst. Erik is vandaag met zijn moeder op stap naar de musical Jezus Christ Superstar en daarna uit eten in Utrecht. Dan kan ik wel gaan proberen te courmetten met de kids. Zo gezegd zo gedaan. Pjotr vond het geweldig en heeft zich, jawel, anderhalf uur vermaakt met de pannetjes. Courmetten is niet Ocki zijn kopje thee. Hij had het vrij gauw bekeken en heeft ook bijna niets gegeten. Tosca heeft een nieuwe smaaksensatie ontdekt, ketchup. Het liefst eet ze de ketchup zonder iets erbij. Als ik iets in de ketchup doopte dan at ze het wel op, maar als ze zelf de kans kreeg dan was het met de vingers door de ketchup en dan eten. Door al het geregel was ik zelf ook snel vol. Pjotr en ik hebben daarna het eimengsel bereid voor morgen op het brood. Of ik het weer ga doen alleen met drie kids. Dan kies ik eerder voor kaasfondue.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Dat mogen jullie dan wel eens bij ons komen doen als Erik niet van dat geknoei houdt. De kinderen kunnen er nu nog niets aan doen en is het een kwestie van even de knop om. Wij vinden het ook wel eens vervelend hoor, maar je bent er ook voor om de kinderen eens te laten genieten.

 

Van 12-7-2006, 22:36u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie