Dit hier en dat daar

Op het net sinds 6-7-2006, 23:48 uur

Erik heeft het elke dag erover. Al snuffelend probeert hij erachter te komen waar het hem nou in zit. Vandaag heeft hij het kleed eruit gehaald. Hiervan lijkt de kamer (voor mijn gevoel) weer een stuk ruimer. Hierdoor aangestoken bedacht ik mij ook wat.

huilendinbox.jpg

De box gebruiken we haast niet. Vanmiddag toevallig 1 keer en daar was Tosca niet blij mee (zie foto). Ik zag het helemaal zitten en heb de box er ook uitgehaald. Als je dan toch bezig bent dan ook vast die andere dingen maar verplaatsen. Het aquarium ging naar boven en staat nu tijdelijk naast mijn kant van het bed. De schaaktafel staat weer beneden. De kast van meneer Huizengaar 🙂 leeggepakt, uitgezocht en deze inhoud naar boven. De inhoud van het kastje van het aquarium in deze ladenkast, zo heb ik mijn knutselspullen toch beneden. Dingetje hier weg en daar weer neerzetten. Zo lijkt de kamer weer anders. In ieder geval iets opgeruimder. Nu maar hopen dat Erik niet snuffelend meer door de kamer hoeft.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadiepa:

Bij ons is ook wel eens iets zoek maar dat bedoelen wij toch niet met snuffelen. Dat doen wij op vlooienmarkten etc. en als thuis eens iets weg is, dan wordt er een verwensing gezegd en wordt er gezocht. Ons motto is:
In alle chaos zit een systeem.

 

Van 12-7-2006, 22:38u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie