Op sjiek

Op het net sinds 1-7-2006, 22:47 uur

Vandaag had Armonia een feest ter ere van hun 110 jarig bestaan. Erik, Tosca en ik zijn daar heen gegaan. Omdat mijn schoonvader er altijd heel netjes en sjiek eruit ziet heb ik vandaag een hele poos in de klerenkast zitten te zoeken wat ik aan zou kunnen doen zodat ik fatsoenlijk naast hem kon staan. Uiteindelijk zag ik er, vond ik zelf, meer dan goed uit. Op naar het feest. Daar aangekomen zie ik mijn schoonouders. Tot mijn verbazing is mijn schoonvader casuel gekleed. Huh…??? Hij heeft zich niet voor mij hoeven schamen, maar of ik mij de volgende keer nog zo kleed 😉
Het feest was trouwens leuk. Ondanks dat we Tosca bij ons hadden heb ik nog kunnen kletsen met mensen. ’s Avonds had Erik nog het eindeseizoensfeest van het koor. Daar hebben Tosca en ik hem na het feest van Armonia afgeleverd. Volgens zeggen was het CSI-Wolfgangfeest een knaller.

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 
Erna:

netjes wel, maar sjiek? vind je dat? ik weet het niet ,gewoon eigenlijk, maar ik zal het tegen hem zeggen, kijken wat hij er van zegt,maar het Armoniafeestje van Zaterdag was gewoon een feestje voor alle leden met aanhang, gewoon ongedwongen,in Januari is het grote jubileumconcert in de stadhuishal, hou die datum maar vast vrij : Zaterdag 27 Januari 2007.

dat wordt wel op sjiek denk ik ,je zag er overigens Zaterdag jl heel mooi uit hoor!

 

Van 3-7-2006, 12:57u
 2 
hadieopa:

Ik wou dat we ook een feestje hadden. Maar wie weet.

 

Van 4-7-2006, 20:31u
 3 
Erna:

je had een feestje kunnen hebben, n.l mijn verjaardagfeestje, maar ja jullie moesten zo nodig op vacantie 😉 mocht je je toch nog bedenken, je bent van harte uitgenodigd a.s Zaterdag van 16.00 – 20.00uur.

 

Van 6-7-2006, 15:48u
 4 
Harry:

We hebben geen uitnodiging ontvangen en zijn dus maar weer op vakantie gegaan en hebben jou een kaartje vanuit het prachtige Zwitserland gestuurd. Groetjes.

 

Van 10-7-2006, 23:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie