Campeerfeest

Op het net sinds 1-7-2006, 23:53 uur

 

camperen.jpg

Pjotr en Ocki zijn gisteren opgaheaald door mijn ouders om twee nachten bij hen te komen logeren op de camping in Nijverdal. De jongens hadden er veel zin in. Op de camping staan veel speeltoestellen en met hun stepjes kwamen ze overal. Ze durfden samen op pad te gaan over de camping om vervolgens vanalles te gaan uitproberen. Gevolg was wel dat mijn ouders de jongens bijna niet meer terug kenden, ze leken wel negertjes zo zwart.

eekhoornroute.jpg

Ook hebben ze bij de Sallandse heuvelrug een wandeling door het speelbos van Joep de eekhoorn gemaakt. De eerste keer zonder boekje omdat staatsbosbeheer nog gesloten was. De tweede keer met boekje. Achterop het boekje staan nu twee pootafdrukjes van Joep omdat ze de route twee maal gelopen hebben. Ook vielen de heren met de neus in de boter in het bos. Er was een verjaardagsfeestje en daar hadden ze nog precies twee ijsjes over. Deze mochten de heren dus heerlijk oppeuzelen. Morgen haal ik ze weer op, denk niet dat ze veel zin hebben om met mij mee te gaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

De jongens hebben het fantastisch gevonden. Vooral het dollen in het zand en het gooien ermee. De eekhoorn route was een groot succes en toen ze daar ook nog een ijsje kregen kon het niet stuk. En Ocki maar vragen na afloop van de wandeling waar zijn ijsje van ons bleef. Het is toch al zon snoeper. Bij AH mochten ze chips en een koek uitzoeken voor de avond. Toen Ocki zondagmorgen zijn ogen half open had, vroeg hij direct: We krijgen nog een zakje chips en die heb ik ze zondagavond thuis maar laten uitzoeken. Moest wel razendsnel gebeuren want een strenge vader had haast met de jongens naar boven te krijgen. Dus wegwezen dacht ik maar. Voor volgend jaar werd ons al gevraagd of we weer in Nijverdal gaan kamperen, dus ze hebben er wel zin in. Opa en oma houden het in beraad, want het valt ze niet mee om regelend op te treden. Wat bij de een mag, mag bij de ander niet en omgekeerd maar we doen de jongens er een plezier mee en dat is ook voor ons het voornaamste. Bosbessen plukken hebben we wel even gedaan maar direct opgegeten dus jammer voor Mamma Marja.

 

Van 4-7-2006, 20:39u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie