Yes, hij staat

Op het net sinds 26-6-2006, 22:00 uur

 

nieuwe_tafel.jpg

Donderdagavond is Marike meegeweest de nieuwe tafel te halen. Wij zouden eigenlijk lekker gaan shoppen. Maar ik was zo benieuwd of de tafel er ondertussen al was, dat we het warenhuis beneden vanaf de verkeerde kant (tussen de kassa’s door) binnen zijn gegaan. Ja hoor, hij was er. Wel zijn we nog eerst rustig allerlei dingen wezen bekijken, hebben we wat gedronken en gegeten alvorens we de tafel meenamen naar de kassa. Bij de kassa kregen we te horen dat we alleen deel 1 bij ons hadden en dat deel 2 ook wel erg handig zou zijn. Dus eerst deel 1 in de auto geladen, geschat of er naast deel 2 ook nog 8 stoelen bij zouden passen. Deel 2 bleek een stuk zwaarder te zijn. De 8 stoelen waren daarbij vergeleken een veertje. Bij de auto aangekomen moesten we nog wel even puzzelen om alles erin te krijgen. Heb bijna Marike bij in de laadklep geduwd, dit doordat deel 2 nogal breed was. Gelukkig bleek alles uiteindelijk te passen. Zwaar beladen zijn we terug gereden. Vol ongeduld ben ik begonnen de oude tafel en stoelen te verwijderen. Erik heeft uiteindelijk de tafel in elkaar gezet, terwijl ik bezig was met de stoelen. Het uiteindelijke resultaat is net zo mooi als ik mij had voorgesteld. Een enorm grote tafel met aan beide zijden 5 stoelen. De jongens vonden het de volgende ochtend net zo indrukwekkend als ik het nu nog steeds vind.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Ik ben erg nieuwsgierig ,had eigenlijk al lang langs willen komen, maar was weer eens te druk druk druk !!!

 

Van 28-6-2006, 00:22u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie