Pas op met wat je wenst

Op het net sinds 16-6-2006, 10:56 uur

 

dame_in_kwestie.jpg

Pas op met wat je wenst, het zou wel eens uit kunnen komen.
Ik wou een echte griet, die heb ik dus ook gekregen. Deze griet hier in huis houdt van tutten. Ze vindt het bijvoorbeeld heerlijk om met een creme ingesmeerd te worden. Zelf haren kammen en haar nieuwe haarband (zelfuitgezochte met roosjes, ik wou een mooie effen) opzetten. Lopen met sjaaltjes en kettingen.Nagels mooi maken. Allerlei schoenen aandoen. Spelen met poppen. Gek op handtasjes. Zelf dingen willen doen, eigenwijs zelf doen wat je in gedachten had. En ze houdt van knutselen. Dit bestaat op dit moment nog uit de lijm opeten, met scharen (als ze die te pakken kan krijgen) puntjes in de tafel hakken, en tekenen. Dit laatste vind ze erg leuk om te doen. Helaas kan ze zelf al bij de potlodenbak. Wel pakte ze tot nu toe nog papier uit de papierlade eronder. Maar vanaf vandaag moet ik het toch maar anders gaan aanpakken.

stift.jpg

Over de msn was ik even in gesprek met husband en Marike. Wel telkens kijkend naar de grote tafel waar Tosca aan het kleuren was. Komt ze op een gegeven moment naar de bank. AAAAAAAAAAAH heeft ze de rode watervaste stift in handen, die had ik gisteravond gebruikt en blijkbaar niet opgeruimd. Wat ik het eerste zag was een streep op haar gezicht en de handen helemaal vol. Gelukkig ging dit er met een bildoekje redelijk makkelijk eraf. Hoe dat straks met de kleding zal gaan weet ik niet. Terwijl ik met de stift wegloop, was madam het natuurlijk niet mee eens, zag ik dat de hele trip-trap stoel er ook onder zat. En de tafel, en de vloer. Heb ik Tosca nog wat beter bekeken. Ja hoor haar onderarmen, haar benen, haar schoenen hebben het ook moeten ontgelden. Zucht, volgens mij deed ik het vroeger alleen op het behang.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

En ik maar denken dat die kuren van mij kinderen aan mij lagen, sorry voor jou, maar fijn dat ik nu ook dit soort dingen bij een kind van jou mee maak. 😉

 

Van 16-6-2006, 11:29u
 2 
Erna.:

nou ja, je krijgt toch binnenkort een nieuwe tafel ,is die afwasbaar eigenlijk?
maar het is wel een heerlijk kind hoor!

 

Van 19-6-2006, 00:26u
 3 
marike:

Waar zijn de foto's van de nieuwe tafel??? Ik ben heeeeeel nieuwsgierig.

 

Van 23-6-2006, 09:04u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie