Een,twee en veertien

Op het net sinds 15-6-2006, 22:24 uur

 

avondvierdaagse.jpg

Vandaag wederom een avondvierdaagse afgerond. Opa Harry heeft alle vier de avonden samen met Pjotr en Ocki gewandeld. De eerste meters hier bij de start voor ons huis heeft Tosca ook meegelopen net als vandaag de laatste meters.
De jongens keken er elke dag naar uit. Het was geen probleem dat er andere dingen op een lager pitje gezet moesten worden.
Ocki liep voor de eerste keer alle vier de avonden mee. Pjotr voor de tweede keer en mijn vader, dacht ik, voor de veertiende keer. Gewapend met bloemen en een chocoladereep voor opa, zouden we ze opwachten. Was er dit jaar weer problemen met de geschatte tijd van binnenlopen. Hierdoor liepen we bijna het hele spectakel mis. Wat helaas wel mis ging is dat ik niet aan de kant van de weg stond om Femke en Sjoerd hun bloemen te kunnen overhandigen. Dit moest tussen neus en lippen door gebeuren. Zij waren al klaar. Maar omdat we zeer weinig tijd hadden kon ik helaas de medailles niet bewonderen, alleen snel een bloem in hun handen duwen.
Ocki was deze laatste avond niet te houden. Hij wou heel snel lopen, dit omdat hij graag voor opa over de finish wou komen. Volgend jaar willen ze graag weer!

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

ik wist eigenlijk tot vanmorgen niet eens dat er avondvierdaagse was deze week ,dus ook niet dat de jongens meeliepen, maar evengoed ,gefeliciteerd allemaal!

 

Van 16-6-2006, 00:35u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie