Wiel

Op het net sinds 12-6-2006, 10:49 uur

Vanochtend op de fiets naar school kwam er bij Pjotr zijn achterband een heel raar geluid. Wij gestopt om te kijken wat het toch kon zijn. Was even bang voor een flinke slag in het wiel. Gelukkig was dat het niet. De oorzaak kon misschien wel een stukje boomschors zijn die bij het wiel zat. Omdat we nog flink door moesten fietsen beslot ik er later verder naar te kijken.
Zegt Pjotr midden op het fietspad, geen water in de buurt te bekennen: ‘Mam ik hoor kwakende kikkers.’
Hier snapte ik niks van. Kwakende kikkers? Ik in het rondte kijken. Pjotr hier is geen water dat er kikkers kunnen zitten.
‘Nee mam, het kikkergeluid komt uit mijn fiets.’

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

wat zat er nou in dan?

 

Van 20-6-2006, 16:04u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie