Dagje water

Op het net sinds 11-6-2006, 19:03 uur

 

bakbad.jpg

Vanochtend kwamen de jongens vragen of ze bij de buur(t)jongens in het badje mochten. Omdat ik heel nieuwsgierig was naar de vaste plek van Marike mochten ze wel even. Op het moment dat Erik ze ophaalden waren ze bijna zover dat ze erin mochten (een uur later). Op de camping (Aamsveen) mochten de jongens daar nog even in het grote zwembad. Samen met Sjoerd hebben ze daar een redelijke tijd gespeeld. Pjotr heeft mijn stemvolume geerfd, helaas. Het is niet zo’n hele grote camping en je kon hem al van verre horen. De hele tijd heb ik hem lopen corrigeren dat hij zachter moest praten. Maar zodra hij weer in het water lag was hij het alweer vergeten. Erik schaamde zich ervoor. Helaas had Marike het heel druk. Misschien dat we bij de volgende open dag de camping rustig kunnen bekijken.
’s Middags hebben de jongens alsnog even bij de buur(t)jongens in het badje gezeten. Tosca heeft nog lekker in een bak met water gespeeld. Zometeen ga ik nog even lekker douchen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

goh, ik heb alleen maar mijn jongen horen schrewen, is het niet meer het probleem van de ouders dan van het kind????? 😉

 

Van 12-6-2006, 07:55u
 2 
ikke weer:

t was vanochtend nog vroeg en de computer kon mij niet helemaal bijhouden. schreeuwen natuurlijk

 

Van 12-6-2006, 18:07u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie