Slim

Op het net sinds 6-6-2006, 15:29 uur

Erik had de jongens uitgelegd dat als de koeien in de wei aan het schuilen zijn tijdens het regenen dan is het maar een kort buitje. Als ze buiten staan en niet schuilen dan blijft het voor een langere tijd regenen.
Vandaag in de auto kwamen we langs een wei met koeien. Ocki op de achterbank: Mama het gaat vandaag regenen, de koeien staan buiten.

Tosca op het grote bed wil gaan lopen. Je mag niet staan op bed dus ik waarschuw haar. Natuurlijk luistert ze niet en zet ik haar op de grond. Mij verontwaardigd aankijkend pakt ze een klein emmertje, zet deze op de kop, en klimt op ons hoge bed. Daar gaat ze uiteraar weer lopen. Ik eerst verbaasd dat ze al op ons bed kon komen zet haar weer op de grond en kan nog net op tijd het kleine emmertje weghalen. Tosca, niet voor 1 gat te vangen, kijkt rond. Ziet de was emmer met allerlei kleine dingetjes erin. Sprint erna toe, kiepert de inhoud eruit en zet de wasemmer op de kop en klimt als een volleerde berggeit op het bed. Dit alles gaat in zo’n tempo dat ik nog wat beduusd sta te kijken als ze wederom triomfantelijk op het bed staat te springen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

en dan ook nog niet lachen!! 😉

 

Van 10-6-2006, 07:30u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie